UW ELEKTRICITEIT PROFESSIONEEL LATEN AANSLUITEN?

ONZE ELEKTRICIENS KUNNEN UW ELEKTRICITEIT VEILIG EN VAKKUNDIG AANSLUITEN
Groenstroom is een bedrijf dat gespecialiseerd is in diensten op het gebied van elektrotechniek. Uw elektriciteit aansluiten is daar een voorbeeld van. Onze dienstverlening bestrijkt een ruim gebied rondom Den Haag, daar zijn we namelijk gevestigd. We bedienen zowel de particuliere- als de zakelijke klant, waarbij we altijd kwalitatief werk leveren wanneer we uw elektriciteit aansluiten. Groenstroom is dan ook VCA gecertificeerd, wat betekent dat we zeer zorgvuldig omgaan met aspecten als veiligheid, milieu en gezondheid.

AAN HET VERBOUWEN?
Bent u bezig met een verbouwing of een aanbouw? Elektriciteit aansluiten is een vak apart. Huur daarom Groenstroom in voor uw klus. Onze elektricien levert professioneel werk en zorgt ervoor dat uw leefomgeving veilig wordt door een vakkundige afhandeling van uw klus. U kunt ons ook gewoon inhuren voor het vervangen van uw groepenkast of stopcontact. En storingen verhelpen we natuurlijk ook!

EEN ZAKELIJKE ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIE NODIG?
Groenstroom is breed inzetbaar. Voor de aanleg van een alarminstallatie of uw data- en telecommunicatie kunt u bij ons terecht. Maar ook de elektriciteit aansluiten bij bijvoorbeeld een groot nieuwbouwproject is voor ons geen probleem. We hebben voldoende capaciteit en dankzij een netwerk van gerenommeerde bedrijven zijn we inzetbaar voor een compleet project.

UW UITDAGING GAAN WE GRAAG AAN
Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag een geheel vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op door te bellen met 06 53778189 of te mailen naar info@groenstroom.net