EEN INTERCOM INSTALLATIE GEEFT EEN VEILIG GEVOEL

GROENSTROOM LEGT UW INTERCOM INSTALLATIE VAKKUNDIG AAN
Wij zijn een Haags installatiebedrijf voor elektrotechnische diensten. Bijvoorbeeld het aanleggen van een intercom installatie. Onze dienstverlening richt zich op particulieren en bedrijven. Groenstroom heeft gedurende haar dienstverlening kwaliteit hoog in het vaandel staan. En door onze VCA certificering worden we daar ook objectief op beoordeeld. Dit houdt voor u als klant bijvoorbeeld in dat er tijdens de aanleg van uw intercom installatie goed wordt gelet op zaken als veiligheid, milieu en gezondheid.

U HOORT HET GOED
Groenstroom legt graag voor u een intercom installatie aan. Best handig voor als u op afstand mensen wilt binnenlaten. Bijvoorbeeld als u in een bovenwoning of appartement woont. Of wellicht heeft u een omheining langs uw terrein en moeten uw bezoekers door een poort. Ook dan is het gebruik van een intercom zeer nuttig.

UW BEDRIJF BESCHERMD
U bent druk bezig met uw werkzaamheden en u bent niet in de gelegenheid om continu in de gaten te houden wie er bij u naar binnen wil. Even een mondelinge bevestiging via een intercom installatie is dan wel heel fijn. Bijvoorbeeld vanuit de receptie. We komen graag bij u langs om te praten over uw specifieke situatie.

WE REGELEN HET VOOR U
Bent u geïnteresseerd in de toepassing van een intercom installatie of wilt u wellicht een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op door te bellen met 06 53778189 of een e-mail te sturen naar info@groenstroom.net