HET GEBRUIK VAN EEN VIDEOFOON GEEFT EEN VEILIG GEVOEL

GROENSTROOM KAN UW VIDEOFOON SNEL EN ZORGVULDIG INSTALLEREN
Groenstroom is een bedrijf dat is gespecialiseerd in elektrotechnische diensten. Het installeren van een videofoon is daar een voorbeeld van. We doen dat bijvoorbeeld bij particulieren, maar ook bij bedrijven. In en om Den Haag. Naast het installeren van een videofoon doen we natuurlijk nog veel meer. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop. Dat blijkt wel uit onze VCA certificering, waardoor we objectief worden beoordeeld op bijvoorbeeld hoe we omgaan met veiligheid, milieu en gezondheid.

EEN VEILIGE LEEFOMGEVING
Als het voor u praktisch is om iemand op afstand uw vertrouwde omgeving binnen te laten, dan wilt u wel graag weten wie u binnenlaat. Iemand kunnen horen is natuurlijk al prettig, maar iemand kunnen zien is dan nog veel fijner. Met een videofoon zijn beide opties mogelijk. Groenstroom kan dit voor u zorgvuldig installeren.

UW BEDRIJF BEVEILIGD
Ook bedrijven of bedrijfscomplexen laten vaak op afstand mensen binnen. Soms is het noodzakelijk dat niet iedereen zomaar kan binnenlopen, maar vindt u een portier ook weer niet nodig. Het gebruik van een videofoon biedt dan uitkomst. Zodoende kunt u gemakkelijk op afstand besluiten wie u wel of niet toegang verleent tot uw bedrijf(scomplex).

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN
Meer weten over het gebruik van een videofoon? Of wilt u weten welke diensten we nog meer aanbieden? Bel dan met 06 53778189 of stuur een mail naar info@groenstroom.net Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook!