GROENSTROOM IS UW ELEKTRO SPECIALIST IN DE REGIO DEN HAAG

WIJ BIEDEN ELEKTRO SPECIALISTISCHE DIENSTEN IN DE OMGEVING VAN DEN HAAG
Groenstroom is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in elektro technische diensten. Vanuit Den Haag bedienen we zowel particulieren als bedrijven. Kwalitatieve dienstverlening staat hierbij voorop. Vanwege onze VCA certificering wordt deze kwaliteit dan ook objectief beoordeeld. Daarom kunt u ervan uitgaan dat, gedurende het verlenen van elektro technische diensten in de regio Den Haag, onze specialisten rekening houden met belangrijke zaken als milieu, veiligheid en gezondheid.

KLEINE KLUSJES NEMEN WE GRAAG UIT HANDEN
Het vervangen van een stopcontact of het ophangen van uw rookmelders lijken kleine klusjes. En dat zijn het ook. Maar ze moeten wel vakkundig en vooral veilig gebeuren. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Schakel daarom één van onze electriciens in voor het professioneel afhandelen van uw huis-tuin-en-keukenklussen op het gebied van elektro in en rondom Den Haag.

GROTE PROJECTEN ZIJN OOK GEEN PROBLEEM
Dankzij een goede samenwerking met een compleet netwerk van gerenommeerde bedrijven kunt u bij ons terecht voor uw totale klus. Groenstroom helpt u graag op deskundige wijze met elektro technische diensten in de regio Den Haag. U kunt bij ons onder meer terecht voor de installatie van diverse systemen zoals een:

  • Brandmeldinstallatie
  • Alarminstallatie
  • Telefooninstallatie
  • Data- en telecommunicatie

BESPREEK HET HIER
Vragen over de mogelijkheden van onze dienstverlening? Wij staan u graag te woord. We zijn telefonisch bereikbaar via 06 53778189 en per e-mail op info@groenstroom.net