JE HEBT INSTALLATIEBEDRIJVEN IN DEN HAAG. EN JE HEBT GROENSTROOM

ZOEK NIET VERDER NAAR INSTALLATIEBEDRIJVEN IN DEN HAAG, WIJ HELPEN U VERDER
Er zijn tal van installatiebedrijven in Den Haag. Dat beseffen we ons terdege. Groenstroom meent zich daarom te onderscheiden door zijn expertise en levering van kwaliteit. Dat uit zich bijvoorbeeld in onze VCA certificering. Dit geeft onze elektriciens richting in hun handelen en zorgt voor de naleving van zorgvuldigheid als het gaat om veiligheid, gezondheid en milieu. Dat kunnen vast niet alle installatiebedrijven in Den Haag zeggen.

WELKOM IN UW WOONKAMER
Sommige installatiebedrijven in Den Haag richten zich puur op zakelijke projecten. Groenstroom houdt ook rekening met de wensen van de particulier. Voor het vervangen van een stopcontact of groepenkast, het plaatsen van uw rookmelders of de aanleg van uw intercom neemt u gewoon contact op met ons. Onze specialisten helpen u veilig en vakkundig.

EEN NETWERK VAN GERENOMMEERDE BEDRIJVEN
In tegenstelling tot andere installatiebedrijven uit Den Haag, opereren wij niet alleen. Door een goede samenwerking met tal van andere bedrijven uit verschillende disciplines kan Groenstroom een volledig project bij u uit handen nemen. Wij adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

SAMEN IS HET ZO GEBEURD
U belt, wij regelen. Zo simpel werkt het. Voor vragen over onze dienstverlening of voor een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen op 06 53778189 of mailen naar info@groenstroom.net